Ripple

Ripple (XRP = beursnaam ofwel afkorting) is een zeer stabiele coin met een goede techniek, alleen niet iedereen is fan van Ripple. De echte “die hard” Bitcoin Fans die fan zijn van het idee achter de bitcoin qua “decentrale valuta” vinden Ripple, dat samenwerkt met de huidige banken, niet cool. Echter zijn er ook erg veel mensen die juist enorm vertrouwen in Ripple. Daarbij heeft Ripple een mooie potentie voor de lange termijn. Reeds is Ripple maarliefst met 300% gestegen in 2 dagen. Dit na heel lang stilletjes / stabiel te zijn, niet te groeien, niet te dalen, waarna opeens een keiharde knal naar boven! Wil je Ripple kopen? Lees dan eerst even rustig alle informatie op deze pagina over Ripple en RippleNet. Voordat je Ripple gaan kopen is het verstandig om een gevoel te krijgen achter de coin. Weet ‘waar” je in investeert!

Wat is Ripple? Ripple XRP in een notendop…

“ The world’s only enterprise blockchain solution for global payments “
Ripple heeft als doel om verschillende betalingen bij en naar verschillende instanties te connecten. Ripple verbindt zowel banken als betalingsproviders als bedrijven die digitaal activa uitwisselen. De belangrijkste punten voor veel mensen zijn voor Ripple:

  • Hoge transactiesnelheid
  • Zeer lage transactiekosten ofwel “fees”

Wat maakt Ripple XRP verder anders dan anderen?

  • Het feit dat Ripple samenwerkt met banken over de gehele wereld om transacties te versnellen
  • Internationale transacties via banken doen er normaal 3-4 dagen over waarbij je ook nog hoge kosten moet betalen om geld over te maken. Met Ripple duurt dit proces 4 seconden en is het vrijwel gratis
  • De techniek van Ripple XRP is dusdanig geprogrammeerd dat het goed schaalbaar is voor toekomstige groei
  • Snelheid: 1500 transacties per seconde

Ripple kopen / XRP kopen

Ripple kun je niet overal kopen. Mocht je Ripple willen kopen kun je natuurlijk “Googlen” maar wees voorzichtig met “scams” ofwel oplichters. Er zijn verschillende “wallets” (online portemonnee) of crypto koop punten die niet helemaal zuivere koffie zijn. Wij hebben alles zelf uitgezocht en zelf ook Ripple ingekocht op de volgende betrouwbare plaatsen:

===TABEL===

Ripple kopen via iDeal?

Veel Nederlanders willen vanuit Euro investeren in Ripple. Wil je investeren in Ripple door met Euro’s te betalen is de meest voor de hand liggende optie: iDeal. Ripple via iDeal kopen kan maar op een beperkt aantal plekken. Wij brengen het hieronder kort in kaart:

Ripple kopen via iDeal kan op de volgende platformen:

===TABEL===

Voordat je Ripple gaat kopen heb je natuurlijk een digitale portemonnee nodig. Lees het onderstaande hoofdstuk “Ripple wallet” hoe en waar je jouw digitale Ripple wallet / portemonnee kunt aanmaken.

Ripple Wallet / Ripple Portemonnee

===TABEL===

Ripple verkopen – Hoe doe ik dat?

Waarom Ripple verkopen?
Het verkopen van jouw Ripple kan verschillende redenen hebben: Wellicht heb je winst gemaakt en wil je alleen jouw winst eruit halen zodat je nooit verlies loopt; of wellicht wil je jouw Bitcoin cash omzetten naar andere cryptocoins.

Ripple verkopen kan ook via verschillende wegen:
1. Ripple verkopen via een exchange voor een andere cryptocurrency
2. Ripple verkopen via een exchange voor dollars / euro’s
3. Ripple verkopen via een speciaal verkooppunt

Voorbeeld situatie
Stel je hebt 10.000 Ripple gekocht en de koerst naar Euro is verdubbeld. Dan kan het zijn dat je bijvoorbeeld 50% wilt uitcashen zodat je alleen maar verder speelt met je winst. In dat geval wil je jouw Ripple verkopen. Het verkopen van Ripple kan op een beperkt aantal websites. Pas enorm op op welke websites jij je Ripple coins verkoopt. Verkoop je jouw Ripple aan een verkeerde partij, dan zijn ze weg, en kan je niemand aansprakelijk stellen voor het verlies. Wij gebruiken de onderstaande betrouwbare platformen voor de verkoop van cryptocoins waaronder Ripple.

Ripple verkopen voor euro’s of dollars kan via de onderstaand websites:

===TABEL===

Hoe kan ik mijn Ripple (XRP) verkopen?

Het verkopen van Ripple is zeer makkelijk: Je stuurt het gewenste bedrag naar de aangegeven “wallet” ofwel “rekening” en na de verificatie van het desbetreffende bedrijf krijg jij je geld in euro’s op je rekening.

Zie onderstaand 2 stappenplannen.

Ripple verkopen via een exchange
Stap 1: Open een account
Stap 2: Verifieer je account volledig
Stap 3: Ga in de exchange naar “withdraw” en kies de optie voor dollars of euro’s naar je bankrekening

Ripple verkopen via een gespecialiseerde inkoop / verkoop partij
Stap 1: Maak jouw Ripple over op het door hun aangegeven adres
Stap 2: Wacht op de verificatie van ontvangst
Stap 3: Als de ontvangst is bevestigd door de partij ontvang je binnen enkele dagen het bedrag in euro’s op je rekening.

Ripple mining (XRP) / Ripple miner (XRP)

Ripple kan je niet minen. Het is een van de weinige coins die je niet kunt minen. Het is een centrale digitale valuta wat gecontroleerd wordt door 1 bedrijf. Als je ergens leest dat je Ripple wel kunt minen, geloof dit niet. Er zijn bijvoorbeeld zogenaamde “Cloud mining” bedrijven die claimen dat ze Ripple XRP kunnen minen. Dit is een “scam” ofwel je wordt hier opgelicht.

Extra belangrijke info voor de ECHTE Crypto Lovers

Technisch weetje voor de “geeks” dat iets technischer gaat: XRP is een token van het Ripple Protocol. XRP is dus al uitgegeven aan onder andere banken en de ontwikkelaars. Er zijn 100 miljard XRP’s gemaakt waarvan 20 miljard van alle XRP zijn uitgegeven aan de ontwikkelaars welke ook de oprichters zijn van Ripple Labs. De ontwikkelaars hebben de overige 80 miljard van het totale aantal XRP aan Ripple Labs gegeven met de intentie: “om de activiteit van markt makers te versterken; om de xrp-liquiditeit te verhogen en de algehele gezondheid van XRP-markten te versterken.” Dit is een reden dat Ripple XRP een controversiele cryptovaluta is. Alle personen die denken aan de “principes” van crypto, namelijk decentralisatie, is tegen Ripple ofwel XRP.

Disclaimer
Alle informatie op deze pagina is gebaseerd op onze meningen en onze eigen verwachtingen. Wij willen benadrukken dat dit geen financieel advies is, maar alleen uitleg en informatie over hoe wij naar de markt kijken. Wij hebben erg veel ervaring met cryptocurrency maar zijn geen financieel adviesbureau. Natuurlijk mag je ons om onze mening vragen en natuurlijk zullen wij daarop antwoorden, maar mogen niet gezien worden als een financieel adviseur of adviesbureau.

Hi, hoe kunnen wij helpen?