Binance Coin kopen (BNB) – iDeal

De Binance coin is één van de grootste cryptomunten van het moment. Het ligt voor de hand dat Binance het beste platform is om deze munt te kopen. Je krijgt namelijk verschillende handelsvoordelen bij het bezit of verhandelen met de Binance BNB coin. Deze handelsvoordelen krijg je uiteraard niet bij een ander platform. Daarnaast is het een interessante optie om te kopen door de coinburns die elk kwartaal vinden waardoor er in de toekomst meer schaarste zal zijn. Lees hieronder hoe je direct BNB koopt!

Binance Coin (BNB) kopen via iDeal

Hier vind je een stappenplan zodat je zo snel mogelijk Binance coin kunt kopen.

  1. Maak eerst een account aan op Binance als je deze nog niet hebt: REGISTREER GRATIS OP BINANCE
  2. Vul vervolgens je persoonsgegevens in
  3. Vervolgens moet je je gegevens bevestigen via e mail
  4. Als je account aangemaakt is kun je inloggen
  5. Klik op ‘wallets’ en kies vervolgens de optie ‘storten’
  6. Dan klik je op ‘fiat’ en kies je ‘euro’s’
  7. Als optie zie je nu iDeal staan. Klik hierop om verder te gaan.
  8. Dan voer je het gewenste bedrag in en kies je je bank. Hierna word je doorverwezen naar je digitale bankomgeving waar je de betaling kan afronden.
  9. Klik vervolgens op markten en kies ‘BNB-EUR’. Hier kun je Binance coin kopen met de euro’s die je op je account hebt gezet via iDeal.

Meer informatie over de Binance coin

Wil je eerst meer weten over de Binance BNB coin voordat je hierin investeert? Op onze Binance Coin pagina hebben we alle informatie over bijvoorbeeld de coinburns en de handelsvoordelen door het bezit van deze coin op Binance. Wil je meer weten over het koersverloop van de Binance Coin? Kijk dan op onze Binance Coin koers pagina waar onder andere een koersverwachting wordt uitgelicht en de koers van de afgelopen tijd behandelt wordt.

Hi, hoe kunnen wij helpen?