Ripple koers (XRP)

Bekijk hieronder de huidige Ripple koers!

Over de Ripple koers

In de vorige bull markt is de prijs van de XRP coin uiteindelijk gestegen naar bijna 4 dollar. In de huidige bull run heeft het dit niveau nog lang niet behaald. Een belangrijke reden hiervoor is de lopende rechtszaak met de SEC. Toch staat de munt van Ripple nog steeds in de top 10 qua marktkapitalisatie.

Ripple koersverwachting

Een verwachting voor de koers van Ripple is lastig te maken aangezien het afhankelijk is van veel factoren. De lopende rechtszaak is hier een belangrijke schakel in. Mocht deze in het voordeel uitpakken voor Ripple dan kan dit zorgen voor een flinke stijging. Daarnaast is het belangrijk dat banken over de hele wereld heil zien in deze nieuwe technologie betreft betalingen. Als er grote samenwerkingen komen zal dit eveneens een boost geven aan de waarde. Als de huidige stijgende lijn zich doorzet is de Ripple koers verwachting dat de prijs zal stijgen naar ongeveer drie dollar in 2025.

Meer over Ripple

Wil je nog meer te weten komen over Ripple? Om het koersverloop te begrijpen is het belangrijk om iets over de inhoud te weten. Op onze Ripple pagina vind je veel informatie over de XRP coin. Hier lees je onder meer over alle voordelen, nadelen en de lopende rechtszaak.

Hi, hoe kunnen wij helpen?