Polkadot koers (DOT)

Op deze pagina zie je de huidige live Polkadot koers en lees je meer informatie & de koersverwachting van DOT!

Polkadot (DOT) crypto koers

In augustus 2020 stond de DOT crypto koers ongeveer op drie dollar. Een tijdje zat er weinig beweging in de koers tot het begin van de bull run in 2021. Waar DOT op 1 januari nog 9 dollar waard was is deze prijs al snel gestegen naar 44 dollar in april. De koers is daarna enigszins gedaald, maar de verwachting is dat de koers verder zal stijgen. Hieronder vind je de Polkadot koers van de afgelopen zeven dagen. Je kan het zowel in euro’s als in dollars bekijken. Daarnaast kun je hier vinden wat de procentuele verandering is in de afgelopen 24-uur.

Polkadot koersverwachting 2021

In de wandelgangen is men erg positief over DOT. Als Polkadot de huidige stijging doorzet en je trekt de lijn door tot het einde van 2021 dan kom je uit op ongeveer 80 dollar. Aangezien steeds meer mensen en bedrijven interesse tonen in de cryptomunten zal de huidige bull market mogelijk nog doorzetten tot het einde van 2021. De crypto markt is echter erg volatiel en gevoelig voor zowel positief- als negatief nieuws. Het is hierbij niet gegarandeerd dat de huidige stijging zich dus doorzet. De huidige koers verwachting is wel ontzettend positief!

Wat is Polkadot?

Polkadot is een next-gen blockchain die de concurrentie aangaat met Ethereum. Hierbij wilt DOT een gedecentraliseerd netwerk creëren op een meer schaalbare manier dan ETH. Wil je meer weten over Polkadot? Je vindt alle informatie op onze Polkadot pagina.

Meer informatie over Polkadot kopen

Wil je Polkadot kopen (DOT) aangezien de koers positief is? Wij hebben voor je uitgezocht wat de goedkoopste, makkelijkste en veiligste manier is om Polkadot te kopen.

Hi, hoe kunnen wij helpen?