Litecoin koers (LTC)

Litecoin koers

Litecoin is één van de eerste cryptomunten. Waar de Litecoin koers in 2003 nog maar een paar dollar was, is dit nu gestegen naar honderden dollars per munt. In de bull market van 2017/2018 heeft Litecoin uiteindelijk een waarde behaald van 360 dollar. Alles wijst erop dat dit snel verbroken wordt in de huidige bull markt. Hieronder vind je de actuele koers van Litecoin. Deze kun je in zowel dollars als euro’s bekijken.

Litecoin koersverwachting

Bij de koers van Litecoin is het opvallend dat deze nog niet zo gestegen is in de huidige bull markt als Bitcoin. Daarnaast heeft LTC nog niet de all-time-high van eind 2017 verbroken terwijl de rest van de crypto markt nu een stuk verder is gegroeid. De verwachting is dat Litecoin daarom nog een inhaalslag gaat inzetten zodat het min of meer gelijk komt met de procentuele stijging van BTC. De kans is groot dat de oude all-time-high toch nog wordt doorbroken in de huidige bull markt. Mits de mass adoption zich doorzet, zal de waarde van Litecoin in de komende jaren wellicht groeien naar 10 duizend dollar.

Over Litecoin

Litecoin is een blockchain netwerk met ontzettend veel mogelijkheden. Hierin onderscheidt het netwerk zich door smart contracts en gedecentraliseerde apps. Wil je hier meer over weten? Je vindt alle informatie op onze Litecoin pagina.

Meer informatie over Litecoin kopen

Wil je Litecoin kopen aangezien de koers positief is? Wij hebben voor je uitgezocht wat de goedkoopste, makkelijkste en veiligste manier is om Ether te kopen. Alle informatie hierover vind je op onze Litecoin kopen pagina.

Hi, hoe kunnen wij helpen?