Ethereum koers (ETH)

Benieuwd naar de huidige koers van Ethereum? Bekijk hier de Ethereum koers!

Koers Ethereum

De Ethereum koers is in het huidige jaar met meer dan 1200% gestegen. Hiermee groeit het platform harder dan Bitcoin. In januari 2021 was Ethereum nog net 700 dollar waard. Dit is vervolgens gegroeid naar meer dan 2500 dollar in april. De stijgende lijn naar boven lijkt nog niet te verslappen en met dit tempo zal er all-time-highs achtereenvolgens verbroken worden. Hieronder vind je de huidige Ethereum koers die je zowel in euro’s als dollars kunt bekijken. Daarnaast vind je ook de 24-uurs procentuele verandering.

Ethereum koersverwachting

Ethereum is momenteel de grootste altcoin in de crypto wereld. Ethereum biedt ontzettend veel mogelijkheden vergeleken met Bitcoin. Steeds meer ontwikkelaars zullen gedecentraliseerde apps maken op het Ethereum netwerk. Daarnaast kunnen de Smart Contracts enorm veel toevoegen aan de huidige samenleving. Hierdoor zal er eventueel een marktkapitalisatie verschuiving kunnen komen. Vele specialisten verwachten dat Ethereum aan het einde van 2021 een waarde zal hebben van 10 duizend dollar. Anderen zijn wat terughoudender en verwachten een waarde van ongeveer 5 duizend dollar. De toekomst zal uitwijzen of dit daadwerkelijk zo erg gaat stijgen. Maar de verwachtingen voor Ethereum zijn erg hoog. Bij Ether wordt over het algemeen een hogere return on investment verwacht dan bij Bitcoin.

Over Ethereum

Ethereum is een blockchain netwerk met ontzettend veel mogelijkheden. Hierin onderscheidt het netwerk zich door smart contracts en gedecentraliseerde apps. Wil je hier meer over weten? Je vindt alle informatie op onze Ethereum pagina.

Meer informatie over Ethereum kopen

Wil je Ethereum kopen aangezien de koers positief is? Wij hebben voor je uitgezocht wat de goedkoopste, makkelijkste en veiligste manier is om Ether te kopen. Alle informatie hierover vind je op onze Ethereum kopen pagina.

Hi, hoe kunnen wij helpen?