Dogecoin koers (DOGE)

Bekijk op deze pagina de Dogecoin koers!

Dogecoin koers

De koers van Dogecoin is absoluut door het dak gegaan tijdens deze bull run. Waar één Dogecoin in het begin van 2021 nog $0,004 dollar waard was, is de koers nu gestegen naar een all-time high boven de 70 cent. Hierbij is in 1 jaar al een procentuele stijging geweest van meer dan 14 duizend procent! Met een investering van 10 dollar in DOGE had je vandaag de dag dus meer dan 2 duizend dollar gehad. Zit er nog rek in de Dogecoin? Of is de grootste vlucht naar boven al geweest? Hieronder vind je de huidige DOGE koers. Deze kun je zowel in euro als in dollar bekijken.

Dogecoin koersverwachting

Het is erg lastig om een koersverwachting voor Dogecoin te doen. Het is namelijk een meme-coin zonder team erachter. De marketing wordt in principe volledig verzorgt door Elon Musk. Het sentiment en nieuws rondom de Dogecoin is vrijwel onmogelijk te voorspellen. Kijkend naar de huidige trendlijn zal Dogecoin ongeveer $0,60 cent zijn aan het einde van 2021. Door de recente market crash is de prijs namelijk flink gekelderd.

Meer over Dogecoin

Om het koersverloop van Dogecoin volledig te begrijpen is het belangrijk om iets te weten over het fundament. Als je meer wilt weten over hoe de Dogecoin opgezet is en wat de voordelen zijn, kan je kijken op onze pagina over Dogecoin

Meer informatie over Dogecoin kopen

Wil je graag Dogecoin kopen maar weet je niet precies hoe je dit moet doen? Op onze Dogecoin kopen pagina. vind je alles over de beste exchanges voor DOGE. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Hi, hoe kunnen wij helpen?