Cardano koers (ADA)

Op deze pagina zie je direct de koers van Cardano (ADA)! Daarnaast bespreken we ook de koersverwachting van ADA en geven we informatie over de cryptomunt.

Cardano koers

De koers van Cardano is sinds de vorige bull run in 2017 tussen de 5 cent en 10 cent blijven schommelen. In januari is daar verandering in gekomen met de huidige bull run. De koers van Cardano is razendsnel gestegen door de barrière heen van 1 dollar. Nu lijkt de koers zich zijwaarts te bewegen maar er staan nieuwe ontwikkelingen te wachten waardoor een nieuwe stijging te verwachten is. De actuele koers van ADA vind je hieronder. Deze kan je zowel in euro’s als in dollars bekijken.

Cardano koersverwachting

Cardano is een enorm veelbelovend project waarbij alle mogelijke toekomstige problemen van andere netwerken worden opgelost. De Cardano prijs van nu zal nog enorm kunnen stijgen. Zeker met het feit dat nog niet alle functionaliteiten van het netwerk in werking zijn. Als de roadmap volledig uitgerold is de kans zeker aanwezig dat Cardano het meest dominante netwerk wordt in de crypto wereld. Hiermee zal de prijs van Cardano met honderden procenten kunnen stijgen in de komende jaren als de mass adoption van de crypto’s zich doorzet. Volgens veel specialisten kan de prijs van Cardano in 2021 stijgen naar 10 dollar.

Wat is Cardano?

Cardano onderscheid zich met andere blockchains doordat de technologie is opgezet door het doen van wetenschappelijk onderzoek. Deze onderzoeken zijn vervolgens door andere wetenschappers gecheckt. Hierdoor hebben ze een sterk fundament. Daarnaast is het Cardano netwerk een stuk duurzamer. Wil je hier meer over weten? Je vindt alle informatie op onze Cardano pagina.

Meer informatie over Cardano kopen

Wil je in Cardano investeren aangezien de koers positief is? Wij hebben voor je uitgezocht wat de goedkoopste, makkelijkste en veiligste manier is om ADA te kopen. Alle informatie hierover vind je op onze Cardano kopen pagina.

Hi, hoe kunnen wij helpen?