Bitcoin Cash koers (BCH)

Bitcoin Cash koers

Het afgelopen jaar is Bitcoin Cash net als de hele crypto markt flink gestegen. Toch is BCH flink achtergebleven als je kijkt naar de groei van Bitcoin of Ethereum in deze bull market. Waar Bitcoin al 600% is gestegen, blijft de koers van Bitcoin Cash momenteel op ongeveer 270% stijging hangen. Hieronder vind je een grafiek met de koers van Bitcoin Cash in de afgelopen 7 dagen. De koers kan je bekijken in zowel euro’s als dollars.

Bitcoin Cash koersverwachting

De Bitcoin Cash prijs is het afgelopen jaar met ongeveer 150% gestegen. Hiermee lopen ze qua groei erg achter vergeleken met Bitcoin. De all-time high van Bitcoin Cash ligt bijna op 4 duizend dollar terwijl het nu rond de 550 dollar schommelt. Een verwachting doen voor Bitcoin Cash is erg lastig omdat het niet mee lijkt te groeien met de huidige bull market vooralsnog. Het kan zomaar zijn dat Bitcoin tegen schaalbaarheid problemen loopt waardoor de aandacht verschuift naar Bitcoin Cash. In dat geval kan de Bitcoin Cash prijs stijgen naar hun oude all-time-high en verder. Een Bitcoin Cash prijs van 4 duizend dollar is daarom in lijn van verwachting van veel crypto insiders voor de nabije toekomst. Wij willen wel benadrukken dat dit geen financieel advies is, maar onze eigen mening / verwachting. Je moet voor jezelf goed nagaan welk risico je durft / kan nemen betreffende investeren in Bitcoin Cash.

Wat is Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash lijkt erg op Bitcoin zoals de naam al doet vermoeden. Bitcoin Cash is namelijk ontstaan uit een hard fork van Bitcoin. BCH onderscheidt zich door een groter capaciteit van transactie blokken waardoor het meer schaalbaar is. Wil je hier meer over weten? Je vindt alle informatie op onze Bitcoin Cash pagina.

Meer informatie over Bitcoin Cash kopen

Wil je in Bitcoin Cash investeren aangezien de koers positief is? Wij hebben voor je uitgezocht wat de goedkoopste, makkelijkste en veiligste manier is om BCH te kopen. Alle informatie hierover vind je op onze Bitcoin Cash kopen pagina.

Hi, hoe kunnen wij helpen?