Bitcoin koers (BTC)

Op deze pagina zie je de bitcoin koers!

Koers bitcoin

De Bitcoin is het vlaggenschip van de crypto markt. Waar de koers van Bitcoin stijgt of daalt gaat de rest over het algemeen mee. Vanaf Oktober 2020 zette Bitcoin een indrukwekkende stijging in waarmee de bull run werd gestart. In het afgelopen jaar is de koers daarmee al met meer dan 600% gestegen. Hieronder vind je de actuele koers van Bitcoin. Deze kan je laten weergeven in zowel euro’s als dollars.

Bitcoin koersverwachting

De Bitcoin koers is historisch gezien flink gestegen. Wanneer de mass adoption van crypto zich voortzet, kan de koers naar nieuwe all-time-highs stijgen. Wij verwachten dat de prijs van Bitcoin aan het einde van 2021 wel naar 100 duizend dollar kan stijgen. Steeds meer grote bedrijven zien Bitcoin als een goede investering. Onlangs heeft bijvoorbeeld Tesla anderhalf miljard geïnvesteerd in Bitcoin. Veel andere bedrijven hebben ook interesse om te investeren. Als er eenmaal een paar andere bedrijven in zee gaan met Bitcoin zullen velen volgen. Bij zo’n mass adoption kan de prijs dus nog een enorme stijging doorgaan. Wij willen wel benadrukken dat dit geen financieel advies is, maar onze eigen mening / verwachting. Je moet voor jezelf goed nagaan welk risico je durft / kan nemen betreffende investeren in Bitcoin.

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is de eerste cryptocurrency die ontworpen is om geld via het internet te versturen. Dit is dus het eerste decentrale geldsysteem wat gecreëerd is. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat er ontzettend veel andere cryptomunten werden ontwikkeld in de jaren daarop. Bitcoin is hierbij nog steeds veruit de marktleider. Wil je meer weten over Bitcoin? Je vindt alle informatie op onze Bitcoin pagina.

Meer informatie over Bitcoin kopen

Wil je Bitcoin kopen aangezien de koers positief is? Wij hebben voor je uitgezocht wat de goedkoopste, makkelijkste en veiligste manier is om BTC te kopen. Bitcoin kopen pagina.

Hi, hoe kunnen wij helpen?