Binance Coin koers (BNB)

Bekijk hier de Binance Coin (BNB) koers!

Binance coin koers

De Binance coin werd eigenlijk gelanceerd op het moment dat de bullmarkt van 2017 ten einde kwam. De crypto markt stortte in met een hoog tempo waardoor de koers niet echt van de grond kwam. In de 2 jaren daarna bleef de koers hangen rond 10/20 dollar totdat de meest recente bull markt begon. In een korte tijdsperiode is de koers gestegen naar een All-Time High van bijna 700 dollar. De Binance coin heeft daarnaast steevast een plekje in de top 10 van de grootste cryptocoins qua marktkapitalisatie.

Binance coin koers verwachting

Binance is veruit het grootste platform in de crypto wereld. Doordat je handelsvoordelen ondervindt bij het bezit van de Binance coin zal de vraag hiernaar stijgen. In de bull markt komen er namelijk steeds meer nieuwe investeerders de markt binnen. Daarnaast vinden er elk kwartaal coin burns plaats waardoor er meer schaarste gecreëerd wordt. Een prognose maken van de koers is erg lastig aangezien het grotendeels ligt aan het sentiment. Er is een flinke correctie geweest in de afgelopen periode. Kijkend naar de huidige trendlijn, is het echter aannemelijk dat Binance BNB weer terug kan komen op z’n ouder all-time-high rond de 700 dollar aan het einde van 2021.

Wat is de Binance coin (BNB)?

Wil je eerst meer te weten komen over de Binance coin? Op onze Binance coin pagina vind je alle informatie over de munt. Hier komen onder andere de onderwerpen aan bod zoals de handelsvoordelen en de coinburns. Wil je de Binance coin kopen maar weet je niet precies hoe? Op onze Binance coin kopen pagina vind je alle stappen die je moet doorlopen.

Hi, hoe kunnen wij helpen?