crypto exchange

Wil je gaan investeren in crypto maar heb je nog wat twijfels over de betrouwbaarheid van verschillende exchanges? Je kunt tegenwoordig kiezen uit allerlei verschillende exchanges. Om te vraag welke crypto exchange het meest betrouwbaar en het meest veilig is te beantwoorden, zetten we aan aantal op een rij.

Betrouwbare platformen

De eerste die opkomt naast Binance is het handelsplatform Bitvavo. Bitvavo is een exchange die valt onder de categorie handelsbeurs. De exchange biedt lage handelscommissies en je kunt er gemakkelijk beginnen met handelen. Je kunt zelfs tot 1000 gratis handelen op het platform van Bitvavo. Het voordeel deze exchange is dat je investeringen en tegoeden veilig en verzekerd worden opgeslagen. 

Welk platform kiezen?

Blox en een ander handelsplatform waar je betrouwbaar en veilig kunt handelen in crypto. 

Blox is een handige app waar je zonder te veel voorkennis toch makkelijk kunt handelen in verschillende crypto currencies. 

Je kunt ook kiezen voor BTC Direct, BitPanda Exchange of Bitfinex

BTC Direct is een betrouwbare makelaar waar je op een veilige manier je crypto kunt kopen en naar je eigen wallet kunt versturen. BitPanda Exchange biedt je naast crypto ook de kans om te investeren in bijvoorbeeld edelmetalen, aandelen en ETF’s. Bitfinex is een van de grotere handelsplatformen ter wereld. 
Bij het kiezen van een exchange zoals Bitvavo of Binance voor het verhandelen van crypto is het verstandig om je eerst te verdiepen in de voorwaarden van de exchange. Hoeveel commissie rekent het platform? Wat zijn de ervaringen van anderen met het platform? Wat doet het platform aan klantenservice en hoe goed is het bedrijf eigenlijk te bereiken?

Hi, hoe kunnen wij helpen?