wat is de bitcoin koers

Ben je van plan om Bitcoin te kopen? Dan is het aan te raden om eerst eens naar de koers van de coin te kijken! Wanneer je wilt investeren in Bitcoin is het namelijk belangrijk om op het juiste moment in te springen. Dit doe je door goed te kijken naar de koers van de Bitcoin de afgelopen periode, de koers nu en de verwachtingen. Benieuwd wat de koers van de Bitcoin is en waar je Bitcoin kunt kopen? Lees dan verder!

Wat is Bitcoin?

Maar eerst: wat is Bitcoin eigenlijk? Wat veel mensen vergeten zijn is dat Bitcoin in eerste instantie een digitaal betaalmiddel is, een valuta dus. Alhoewel veel mensen Bitcoin als investering zien, omarmen steeds meer en grotere bedrijven Bitcoin als een daadwerkelijk betaalmiddel. Bitcoin werkt net zo als alle andere cryptocurrency decentraal. Er komt dus geen derde partij of instantie bij kijken. Dit is wat Bitcoin en crypto zo uniek maakt. Bitcoin draait op 2 mechanisme, Blockchain en mining. Wil je aan Bitcoin komen? Dan kun je Bitcoin verdienen door mining, kopen of accepteren in je winkel bijvoorbeeld.

De waarde van Bitcoin

De koers en waarde van Bitcoin veranderd met de seconde. Het is dus onmogelijk om nu te zeggen wat de waarde van Bitcoin is, wanneer je dit leest kan dit al 10.000 euro er boven zitten, maar net zo goed 10.000 eronder! Wil je dus de huidige Bitcoin koers weten? Dan kun je deze het beste online bekijken bij een exchange. Zij hanteren de live koersen van alle cryptocurrency.

Waar kan je Bitcoin kopen?

Waar kan je Bitcoin kopen? Goede vraag. Euro’s kan je bijvoorbeeld pinnen bij je bank, maar bij Bitcoin zit dit anders. Het is een digitale munt en dus niet tastbaar. Wil je Bitcoin? Dan zal je deze dus online moeten verkrijgen. Dit doe je bij online exchanges. Er zijn onwijs veel exchanges de ene net wat beter en betrouwbaarder dan de ander. Wil je crypto vergelijken en het meeste Bitcoin voor je geld ontvangen? Investeer dan bij de beste exchange. Crypto’s en exchanges vergelijken doe je bij Descrypted.com.

Hi, hoe kunnen wij helpen?