Nieuw internationaal crypto nieuws platform

We zijn blij om aan te kondigen dat we Cryptocoinia hebben uitgebreid met een internationaal crypto nieuws platform: cryptocoinia.com. Op deze website houden we onze lezers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de crypto en blockchain markt. Ook kunnen we een veel groter deel van de crypto community bereiken. Lees verder voor meer informatie!

Crypto nieuws

CryptoCoinia.com is ons internationale platform waarop we in de Engelse taal nieuwsberichten plaatsen. Je kunt nieuws over onder andere de volgende onderwerpen lezen:

  • Bitcoin & Altcoins
  • (Blockchain) Technologie
  • NFTs
  • De metaverse
  • DeFi
  • GameFi & Play To Earn

Verder plaatsen we ook algemene crypto artikelen. Denk hierbij onder andere aan uitleg over de werking van een bepaald platform, manieren om te verdienen met cryptocurrency, en andere interessante artikelen.

Ook lees je op cryptocoinia.com over kleinere crypto & blockchain projecten die nog minder bekend en populair zijn. Hierdoor zijn onze lezers al vroeg op de hoogte van startups en kleinere projecten met potentie.

Wat maakt ons platform anders?

Natuurlijk bestaan er meerdere nieuwswebsites die zich voornamelijk richten op crypto. Wat maakt ons platform anders? Hieronder lees je een aantal antwoorden op deze vraag:

  • Zoals hierboven al staat beschreven, schrijven we ook over kleinere bedrijven, projecten en coins. Dit is op de meeste andere websites niet te vinden. Daarom ben je als lezer vroeg op de hoogte van bepaalde bedrijven, projecten en cryptocoins. Uit het oogpunt van informatie en kennis is dit natuurlijk fijn, maar het kan bijvoorbeeld ook interessant zijn voor investeerders.
  • Naast artikelen over crypto, delen we ook (unieke) video AMA’s. Dit zijn als het ware video interviews met crypto bedrijven en projecten. Deze video AMA’s zijn interessant om te kijken wanneer je bijvoorbeeld geen tijd hebt om een uitgebreid artikel te lezen, of wanneer je extensieve informatie over een bepaald project wilt.
  • We doen altijd goed onderzoek naar de betrouwbaarheid van bepaald nieuws, alvorens we er een artikel over schrijven.

Waarom een internationaal platform?

Crypto is natuurlijk globaal. Wij zijn de laatste jaren steeds meer in contact gekomen met mensen uit buitenland die bezig zijn met cryptocurrency en blockchain. Daarom hebben we ervoor gekozen een internationaal crypto nieuws website te lanceren. Op deze manier kunnen we een groter deel van de crypto community bereiken. Ook kunnen we onze passie met veel meer mensen delen. Cryptocoinia is nu dus globaal!

Hi, hoe kunnen wij helpen?