beslag leggen cryptovaluta

De afgelopen jaren zijn er erg veel mensen geweest die veel geld hebben weten te verdienen met cryptocurrency. Een groot gedeelte van deze groep heeft het vermogen nog steeds verspreid staan over verschillende coins. Op het moment dat iemand met een ruime cryptowallet in de schulden komt, dan legt een bedrijf het liefst beslag op de digitale valuta. Aangezien de cryptocurrency nog zo nieuw is, is het voor velen ook onduidelijk of het mogelijk is om beslag te leggen op de cryptovaluta.

Mag je beslag leggen op de cryptovaluta?

Als iemand flinke schulden heeft gemaakt en dat niet wilt terugbetalen, maar wel in het bezit is van digitale munten, dan mag je daar beslag op leggen. Het enige nadeel van het beslag leggen op cryptocurrency is dat je de private key nodig hebt. Het kan zijn dat iemand met schulden moeilijk doet om die door te geven. Daardoor kan het erg lastig zijn om te bepalen hoeveel geld iemand in cryptomunten heeft staan.

Geen zin om het geld zelf op te moeten halen? Schakel een incassobureau in!

Het is begrijpelijk dat je geen tijd hebt om zelf beslag te leggen op iemands cryptowallet. Een manier om ervoor te zorgen dat je het geld toch op tijd krijgt, is door een incassobureau in te schakelen. Een incassobureau inschakelen is zeer eenvoudig en kan een hoop tijd en geld schelen. Vooral wanneer je te maken hebt met veel klanten die niet betalen, is het raadzaam om samen te werken met een incassobureau. Zij zorgen ervoor dat de klanten uiteindelijk alsnog betalen en brengen de incassokosten bij de niet betalende klant in rekening. Hierdoor loop je als bedrijf zijnde nauwelijks risico en kost het je weinig geld/tijd.

Hi, hoe kunnen wij helpen?