Afbeelding cryptocoinia binance nft

NFT’s zijn trending in de crypto wereld. Deze ontwikkeling is voornamelijk voor artiesten erg interessant. Een aantal kunstenaars en muzikanten hebben in de vorm van een NFT al flink wat geld verdient aan hun kunsten. Binance speelt in op deze groeiende markt door een NFT-marktplaats op te richten met de lage transactiekosten en het hoge handelsvolume wat je gewend bent van het platform.

NFT uitleg in het kort

Een non-fungible token ofwel een NFT betekent in het Nederlands ‘niet vervangbare token’.
Dit betekent dat elke token op zichzelf uniek is en niet dezelfde waarde heeft als een andere soortgelijke token. Bij de Bitcoin of euro is dit bijvoorbeeld anders. Een euro kan je gerust ruilen voor een andere euro. Een voorbeeld van een niet vervangbaar goed is een schilderij. Als je een schilderij verkoopt voor een ander kunststukje kan het waardeverschil enorm zijn. Je hebt dan een compleet ander schilderij. Artiesten en muzikanten maken nu gebruik van deze technologie om hun kunsten te verkopen waardoor kopers eigenaar zijn.

NFT’s naar het grote publiek

De NFT-marktplaatsen werden vooralsnog niet bezocht door het grote publiek. Veruit de meeste mensen handelen in crypto via het Binance platform. Het grootste crypto platform ter wereld maakt het in juni mogelijk voor alle gebruikers om toegang te krijgen voor NFT’s.
Er komt binnenkort dus een nieuwe omgeving waar iedere gebruiker naar toe kan gaan om non-fungible tokens te kopen. Doordat de drempel zo laag ligt, is er een enorme stijging verwacht in aandacht voor NFT’s in het algemeen. Dit maakt het aantrekkelijker voor veel creators van sport, gaming, muziek tot kunst.

Snelste en goedkoopste NFT-marktplaats

Het doel van Binance is om het allerbeste, snelste en goedkope platform te bieden voor non-fungible tokens. De implementatie van deze NFT-marktplaats zal dus volgen ergens in juni. Als je al in de crypto zit en nog niet al te veel weet over NFT’s is dit het moment om je erin te verdiepen met alle ontwikkelingen die eraan komen voor deze markt.

Hi, hoe kunnen wij helpen?