crypto exchange
Categories Cryptocurrency Exchanges

Welke crypto exchange is veilig en betrouwbaar?

Wil je gaan investeren in crypto maar heb je nog wat twijfels over de betrouwbaarheid van verschillende exchanges? Je kunt tegenwoordig kiezen uit allerlei verschillende exchanges. Om te vraag welke crypto exchange het meest betrouwbaar en het meest veilig is te beantwoorden, zetten we aan aantal op een rij.

Betrouwbare platformen

De eerste die opkomt naast Binance is het handelsplatform Bitvavo. Bitvavo is een exchange die valt onder de categorie handelsbeurs. De exchange biedt lage handelscommissies en je kunt er gemakkelijk beginnen met handelen. Je kunt zelfs tot 1000 gratis handelen op het platform van Bitvavo. Het voordeel deze exchange is dat je investeringen en tegoeden veilig en verzekerd worden opgeslagen. 

Welk platform kiezen?

Blox en een ander handelsplatform waar je betrouwbaar en veilig kunt handelen in crypto. 

Blox is een handige app waar je zonder te veel voorkennis toch makkelijk kunt handelen in verschillende crypto currencies. 

Je kunt ook kiezen voor BTC Direct, BitPanda Exchange of Bitfinex

BTC Direct is een betrouwbare makelaar waar je op een veilige manier je crypto kunt kopen en naar je eigen wallet kunt versturen. BitPanda Exchange biedt je naast crypto ook de kans om te investeren in bijvoorbeeld edelmetalen, aandelen en ETF’s. Bitfinex is een van de grotere handelsplatformen ter wereld. 
Bij het kiezen van een exchange zoals Bitvavo of Binance voor het verhandelen van crypto is het verstandig om je eerst te verdiepen in de voorwaarden van de exchange. Hoeveel commissie rekent het platform? Wat zijn de ervaringen van anderen met het platform? Wat doet het platform aan klantenservice en hoe goed is het bedrijf eigenlijk te bereiken?

cryptocurrencies
Categories Algemeen

Cryptocurrencies – Vertel er eens meer over

Na de succesverhalen over de Bitcoin is handelen in cryptocurrency enorm in trek. Wie heeft er vandaag de dag nou niet naar gekeken of tenminste een keer over nagedacht? De Bitcoin is de bekendste cryptomunt en houdt steeds meer mensen in zijn greep. Het belang van cryptocurrency groeit wereldwijd enorm snel. Zo zijn er bedrijven die cryptocurrencies willen gaan inzetten als betaalmiddel. Maar kan dit zomaar? En biedt zo’n digitale munt echt alleen maar voordelen? In deze blog lees je waarom spreken over cryptocurrency zo belangrijk is. 

Opkomst van Cryptocurrencies

Verschillende mensen zijn ongekend rijk geworden dankzij de Bitcoin. Wat begon als een digitaal muntje welke een paar cent waard was, zou zich ontwikkelen tot een digitale munt die tienduizenden euro’s waard is. Continue worden er nieuwsberichten geplaatst over nieuwe digitale munten of ontwikkelingen rondom verschillende cryptocurrencies. In minder dan 20 jaar tijd hebben deze digitale muntjes ons in hun houdgreep genomen. Maar kleven er dan echt alleen maar succesverhalen aan die digitale muntjes?

Sprekers over Cryptocurrencies

Naast dat er steeds meer mensen zijn die willen instappen in cryptocurrency, zijn er ook steeds meer mensen die hun verhalen of ervaringen omtrent cryptocurrency graag delen. Sommigen proberen je via gouden verhalen te overtuigen om nú in te stappen. Gelukkig zijn er ook ervaringsdeskundigen die je vertellen over de andere kanten van cryptocurrency. Naast de verhalen over enorme winstbedragen valt er ook genoeg te vertellen over de gevaren van, werking van of het handelen in cryptocurrency. Speakers Academy werkt samen met de meest inspirerende sprekers over cryptocurrency. Laat je inspireren door een spreker over het fenomeen cryptocurrency!

Blijf alert

Naast alle succesverhalen blijft het een uitdaging om bezig te gaan met cryptocurrencies. Daarom is het belangrijk om altijd objectief te blijven. Tuurlijk is het slim om naar ervaringen van anderen te luisteren, maar let ook op de mislukkingen en eventuele tegenvallers. 

Hi, hoe kunnen wij helpen?